Lavkarbogrøt med varme bær

Inneholder afiliatelenker

Morgengrøt med masse deilig smak og næring!

Fri for gluten, melk, soya, korn og raffinert sukker.

Lavkarbogrøt 

1 porsjon

1 dl Mandler

1 dl Kokosflak

2 dl (eller mer) Mandelmelk, kokosmelk eller annen melk

1 ss Chiafrø

1 ts Kokosolje eller smør

Steviosa etter smak – kan sløfes eller bruk en annen form for søtning

Kanel etter smak – kan sløyfes

 

TOPPING

Frosne bringebær

Kokosolje

Kakaonibs

Nøtter

 

FREMGANGSMÅTE

1. Finhakk mandler og kokosflak i en food prosessor, ikke mal det til mel!

2. Ha den finhakkede blandingen i en kjele, rør i chiafrø og melk.

3. Gi grøten et oppkok, småkok deretter videre til du får en fast konsistens og grøten har blitt myk. Rør inn smør/kokosolje tilslutt. – Ønsker du en søtere smak på grøten kan du tilsette kanel og søtning underveis eller ha på som topping på slutten.

4. Lag toppingen ved å varme bær i en panne med litt kokosolje, hakk nøtter og ha over grøten sammen med kakaonibs ved servering.


-MariaMarisol
 

#lavkarbo #grøt #oppskrift #mat #helse #glutenfri #sukkerfri #melkefri #paleo
2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg