Årets nyttårskake!
– Raw hvit sjokoladekake som smaker helt fantastisk! 😀
Fri for gluten, melk, soya, korn, raffinert sukker og cashewnøtter, som gjør kaken allergivennlig. 😀
Rå hvit sjokoladekake
BUNN
50 g Dadler
150 g Valnøtter eller andre nøtter
1stor ss Kokosolje
FYLL
85 g Kakaosmør
65 g Kokossmør
150 g Mandelmelk, usøtet
1/2 boks med Kokoskrem (fra 1 boks med kokosmelk kun halvparten av den tykke stive delen på toppen)
1/5 ts Vaniljepulver
2-3 ss Kokossirup eller annen flytende søtning
FREMGANGSMÅTE
1. Start med å lage fyllet ved å ha nøtter og dadler i en food prosesor og kjør sammen til en klebri konsistens sammen med kokosolje. Press massen ut i en springform kledd med bakepapir ca 16cm og sett i kjøleskapet.
2. Smelt kakaosmør og kokossmør over vannbad. Når det har smeltet rører du inn mandelmelk, vaniljepulver, flytende søtning og til slutt kokoskremen
3. Hell fyllet over bunnen og sett tilbake i kjøleskapet til kaken har blitt stiv.
4. Pynt gjerne med friske bær.
-MariaMarisol
Ser nydelig ut!! 🙂
Victoria Larsen: Takk, den er veldig god<3