Hei og hopp!
Håper dere fortsatt har en fin jul og koser dere max!
i dag skal dere få oppskrift på sunne allgerivenlige karamell fudge, som er superlette å lage. -Fri for gluten, melk, soya, korn og raffinert sukker.
Karamellfudge
60 g Nøttesmør
30 g Kakaosmør
2-3 ss Flytende søtning
1 klype Salt – jeg brukte himalayasalt
Noen dråper stevia karamell
FREMGANGSMÅTE
1. Smelt kakaosmør over vannbad.
2. Rør sammen nøttesmør, flytende søtning, salt og stevia karamell med en gaffel. Hell i litt og litt smeltet kakaosmør og rør til en jevn masse,- det er ikke sikkert du trenger alt kakaosmøret, pass på så massen ikke skiller seg. Skiller den seg tilsett mer nøttesmør.
3. Hell over i en form med bakepapir og sett i kjøleskapet i ca 2 timer. Eventuelt fryser for kortere tid.
4. Rut opp med kniv i ønsket størrelse og nyt!
TIPS!
– Bruk det nøttesmøret du eventuelt har tilgjengelig. Jeg har laget disse både med cashewnøttsmør, mandelsmør, og hasselnøttsmør og det smaker like godt alt sammen.
– For å få en skikkelig karamellsmak på fudgen bruker gjerne mørk flytende søtning som f.eks kokossirup, yaconsirup eller fibersirup gold. (OBS! sistnevnte burde unngås om du har cøliaki)
-MariaMarisol
Ser jo nydelige ut! Var helt dilla på disse før, så denne vil jeg lage igjen 😀
Victoria Larsen: Me too! De er sååå gode 😀
mmm… så digg 😀
Nina: Takk, de er farlig gode!:D