inneholder afiliatelenker
1 uke til JULAFTEN!
– Tenk at det kun er noen få dager igjen til den store dagen! 😀
Jeg kjenner at i forhold til alt som skal gjøres kunne det gjerne vært noen dager til. De siste ukene har vært hektiske og det kommer den neste til å bli også. Jeg som egentlig er så flink til å benytte tiden skuffer meg selv med at jeg ikke har vært like flink i år. :/
Som dere som har lest bloggen min lenge vet så har jeg ME- kronisk utmattelsessyndrom, og den sykdommen er ikke like lett å kontrollere. Det skal sies at jeg fungerer bra, men allikevel blir jeg mer sliten enn gjennomsnittet.- Men, men slik er det bare og det gjelder å gjøre det beste ut av det. Det skal bli ekstra deilig med en ukes ferie!
I dag har jeg laget en lavkarbo versjon av “Brune pinner”. Var litt usikker på om disse ville fungere, men jammen gjorde de ikke det! Veldig gode og sprø! De er helt fri for gluten, melk, sukker, soya og korn !
Lavkarbo Brune pinner
Ca 30 stk
100 g Smør – jeg brukte melkefri melange
1 dl Sukrin gold
1,5 dl Mandelmel
0,5 dl Kokosmel
2 ss Fibersirup gold , Yaconsirup, Agave eller f.eks kokossirup
3 ts Kanel
1 ts Natron
1 klype Himalayasalt
1 ts Vaniljepulver
1 Eggeplomme
TOPPING
1 Eggehvite
Hakkede mandler
Sukrin gold
FREMGANGSMÅTE
1. Pisk romtemperert smør og sukrin luftig.
2. Tilsett resten av ingrediensene og elt sammen til en deig.
3. Del deigen i tre, rull delene til Lange pølser og kjevl de deretter flate mellom to bakepapir.
4. Pensle toppen med eggehvite og strø over hakkede mandler og sukrin gold.
5. Stek midt i ovnen på 175 grader i ca 10 min.- Følg med så de ikke blir brent.
6. Del opp på skrå med en gang du har brettet ut av ovnen, og la de deretter ligge på rist og avkjøle seg og bli sprø.
-MariaMarisol
Kan jeg droppe kokosmelet og bruke bare mandelmel?