Lavkarbo Ferrero Rocher

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

I kveld skal dere få oppskrift på lavkarbo Ferrero Rocher, som er helt fri for gluten, melk, sukker, soya og korn! Jeg lagde en sunn variant i fjor også, men den inneholdt dadler, det gjør ikke denne. Oppskriften fra i fjor kan du finne her. Begge oppskriften er like gode, så her er det kun smak og behag etter hvilke ingredienser du foretrekker å bruke.

-Oppskriften gir ca 8-10 stk store! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FERRERO ROCHER

FYLL

35 g Hasselnøtter + noen ekstra

35 g Kokosolje

3 ss  Flytende søtning – f.eks kokossirup, yaconsirup eller fibersirup gold/clear for en 100% lavkarbooppskrift.

4 ts Rå kakaopulver

1 klype Vaniljepulver

1 klype Himalayasalt

4 ts Vann eller melk 

 

TOPPING
Hasselnøtter

Sukkerfri og melkefri sjokolade, f.eks denne eller hjemmelaget.

 

FREMGANGSMÅTE

1. Start med å lage fyllet. Ha hasselnøttene i en food prosessor og mal til mel. Tilsett resten av ingrediensene og bland til du får en jevn masse. Spe med litt og litt vann/melk til du får en passe konsistens. – Smak til underveis om det er noe du ønsker mer av.

2. Sett blandingen kaldt i 20 min slik at den blir fastere og lettere å jobbe med.

3. Mens blandingen står kaldt kan du hakke hasselnøttene til topping, hold av noen hele til å ha i midten av fyllet.

4. Form kuler rundt en og en hasselnøtt, rull deretter kulene i de hakkede nøttene og sett kaldt igjen i ca 10 min.

5. Smelt sjokolade og avkjøl. Dyp deretter kulene i sjokoladen og sett kaldt til sjokoladen er stiv.

 

Ingrediensene jeg har brukt til å lage disse kan du finne her. 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
-MariaMarisol
 

#ferrerorocher #hjemmelaget #lavkarbo #mat #oppskrift #sjokolade #sunt #melkefri #sukkerfri
2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg