hits

Lavkarbo kransekakestenger

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inneholder afilitelenker
 

VINNER

- av en julegave fra meg ble Benedicte! Gratulerer! :D

I morgen kommer neste giveaway, men i mellomtiden kan dere kose dere med disse deilige kransekakestengene! :D

Fri for gluten, melk, soya, korn og raffinert sukker.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lavkarbo kransekakestenger

 

200 g Mandler

4 ss Sukrin Gold

100 g Fibersirup Clear

1 Eggehvite

 

FREMGANGSMÅTE

1. Kjør mandlene til mel i en food prosessor.

2. Tilsett sukrin, fibersirup og eggehviten og bland sammen til en jevn konsistens.

3. Form og rull til avlange stenger. - Er deigen for klissete rull stengene i litt mandelmel.

4. Stek midt i ovnen på 180 grader i ca 12 min.

5. Avkjøl på rist.

 

TIPS!

- Topp gjerne med melis laget av eggehvite og sukrinmelis som blandes sammen.

- Sukring gold kan byttes ut mot f.eks kokossukker.

- Fibersirup kan byttes ut mot annen flytende søtning eller eventuelt dadler.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
-MariaMarisol

6 kommentarer Skjul

Victoria Larsen

11.12.2016 kl.14:13

Ser nydelige ut! :)
bymariamarisol

11.12.2016 kl.21:56

Victoria Larsen: takk!:) de er veldig gode!
siljefjaren

14.12.2016 kl.10:51

Så utrolig gode de så ut! Tror jeg må teste de ut :)
bymariamarisol

15.12.2016 kl.12:33

siljefjaren: Takk, de er veldig veldig gode! :D
elisebr

15.12.2016 kl.13:48

Nam! Så godt det så ut! :)
bymariamarisol

18.12.2016 kl.17:01

elisebr: Takk, smaker veldig godt! :D

Skriv en ny kommentar