Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.








TILBAKE TIL FORSIDEN


  • 11.12.2016, 14:06

Lavkarbo kransekakestenger




OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inneholder afilitelenker
 

VINNER

- av en julegave fra meg ble Benedicte! Gratulerer! :D

I morgen kommer neste giveaway, men i mellomtiden kan dere kose dere med disse deilige kransekakestengene! :D

Fri for gluten, melk, soya, korn og raffinert sukker.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lavkarbo kransekakestenger

 

200 g Mandler

4 ss Sukrin Gold

100 g Fibersirup Clear

1 Eggehvite

 

FREMGANGSMÅTE

1. Kjør mandlene til mel i en food prosessor.

2. Tilsett sukrin, fibersirup og eggehviten og bland sammen til en jevn konsistens.

3. Form og rull til avlange stenger. - Er deigen for klissete rull stengene i litt mandelmel.

4. Stek midt i ovnen på 180 grader i ca 12 min.

5. Avkjøl på rist.

 

TIPS!

- Topp gjerne med melis laget av eggehvite og sukrinmelis som blandes sammen.

- Sukring gold kan byttes ut mot f.eks kokossukker.

- Fibersirup kan byttes ut mot annen flytende søtning eller eventuelt dadler.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
-MariaMarisol


Victoria Larsen

11.12.2016 kl.14:13

Ser nydelige ut! :)
bymariamarisol

11.12.2016 kl.21:56

Victoria Larsen: takk!:) de er veldig gode!
siljefjaren

14.12.2016 kl.10:51

Så utrolig gode de så ut! Tror jeg må teste de ut :)
bymariamarisol

15.12.2016 kl.12:33

siljefjaren: Takk, de er veldig veldig gode! :D
elisebr

15.12.2016 kl.13:48

Nam! Så godt det så ut! :)
bymariamarisol

18.12.2016 kl.17:01

elisebr: Takk, smaker veldig godt! :D
Validation content="29ba0158097984d395f87f8fc584eb9d
hits


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum. -




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©
- albiss.blogg.no -