hits

Publisert den 11.12.2016 - Cakes & Dessert

Lavkarbo kransekakestenger

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inneholder afilitelenker
 

VINNER

- av en julegave fra meg ble Benedicte! Gratulerer! :D

I morgen kommer neste giveaway, men i mellomtiden kan dere kose dere med disse deilige kransekakestengene! :D

Fri for gluten, melk, soya, korn og raffinert sukker.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lavkarbo kransekakestenger

 

200 g Mandler

4 ss Sukrin Gold

100 g Fibersirup Clear

1 Eggehvite

 

FREMGANGSMÅTE

1. Kjør mandlene til mel i en food prosessor.

2. Tilsett sukrin, fibersirup og eggehviten og bland sammen til en jevn konsistens.

3. Form og rull til avlange stenger. - Er deigen for klissete rull stengene i litt mandelmel.

4. Stek midt i ovnen på 180 grader i ca 12 min.

5. Avkjøl på rist.

 

TIPS!

- Topp gjerne med melis laget av eggehvite og sukrinmelis som blandes sammen.

- Sukring gold kan byttes ut mot f.eks kokossukker.

- Fibersirup kan byttes ut mot annen flytende søtning eller eventuelt dadler.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
-MariaMarisol

6 kommentarer

Victoria Larsen

11.12.2016 kl. 14:13
Ser nydelige ut! :)

bymariamarisol

11.12.2016 kl. 21:56
Victoria Larsen: takk!:) de er veldig gode!

siljefjaren

14.12.2016 kl. 10:51
Så utrolig gode de så ut! Tror jeg må teste de ut :)

bymariamarisol

15.12.2016 kl. 12:33
siljefjaren: Takk, de er veldig veldig gode! :D

elisebr

15.12.2016 kl. 13:48
Nam! Så godt det så ut! :)

bymariamarisol

18.12.2016 kl. 17:01
elisebr: Takk, smaker veldig godt! :D

Skriv en ny kommentar