hits

Lavkarbo marsipan

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

inneholder affiliatelenker

1. desember er her og vi begynner sakte, men sikkert å telle ned til den store dagen!

Kan tenke meg at det er flere enn meg som er i maks julestemning allerede! I kveld kommer den første julegaven jeg deler ut på bloggen, og jeg gleder meg til å vise den til dere.

I mellomtiden kan dere kose dere med disse lavkarbo marsipankulene. De er fri for gluten, melk, sukker og soya.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lavkarbo marsipan

 

ca 18 kuler

100 g Mandelmel

2 Eggehviter

45 g Sukrinmelis

40 g Fibersirup clear

1/2 ts Vaniljepulver

 

TOPPING

100 g Sukkerfri og melkefri sjokolade f.eks denne. Eller lag sjokolade selv fra bunnen. (Oppskrift lenger ned)

1 ts Kokosolje 

Smeltes sammen

 

FREMGANGSMÅTE

1. Bland alle ingrediensene sammen i en bolle, og kna deigen godt med hendene til du får en fast og fin deig.

2. Rull kuler i ønsket størrelse, jeg fikk ca 18 stk.

3. Sett kaldt mens du smelter/lager sjokolade.

4. Dypp kulene i sjokoladen, topp gjerne med kokos, nøtter, tørkede bær/frukt og sett kaldt til sjokoladen er stiv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SJOKOLADE

 50 g Kakaomasse

25 g Kakaosmør

30 g Flytende søtning, f.eks fibersirup, lønnesirup, yaconsirup eller kokossirup

1 ss Lecithin

1/2 ts Vaniljepulver

 

FREMGANGSMÅTE

1. Smelt kakaosmør og kakaomasse over vannbad.

2. Rør inn flytende søtning, vaniljepulver og lecithin til det har smeltet i sjokoladen.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


-MariaMarisol

2 kommentarer Skjul

lisarorvik

01.12.2016 kl.14:59

Dette så godt ut, har selv laget dette i dag morrest :)
bymariamarisol

01.12.2016 kl.15:41

lisarorvik: Så gøy at du har gjort det :D Kommer nok til å lage disse mange ganger til før jul :)

Skriv en ny kommentar