Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.
TILBAKE TIL FORSIDEN


  • 27.11.2016, 18:46

1. Søndag i advent og julegaver til dere
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Endelig er førjulstiden i gang!

Hvor koselig er det ikke å pynte huset med julestjerne i vinduet, julekuler, masse lys og alt annet som hører med til julepynten. Jeg ELSKER det!

I skrivende stund sitter jeg med kakaokoppen i hånden, pepperkaker på bordet og julemusikk på full guffe. Mer julestemning enn det kan man ikke få i november, hehehe;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Planen for bloggen i desember

I år kjører jeg ikke en vanlig julekalender på bloggen. I stedet   skal   jeg   dele   ut  FLERE   STØRRE   GAVER!   :D   

Jeg har allerede planlagt tre av gavene, og dere kan bare glede dere! :)

Derimot vil jeg at dere skal være med på å bestemme de andre, -ved at dere enten legger igjen en kommentar her på hva dere ønsker dere, eller f.eks sender meg en snap ("mariamarisol") med bilde eller tekst.

PS! Det trenger ikke bare å være mat/helseprodukter, men alt innen for rimelighetens grense på hva man kan dele ut på en blogg. ;)

Selvfølgelig kommer det også mange juleoppskrifter fremover, syntes jeg er godt i gang med både pepperkaker, julegranola og annet godt som allerede er lagt ut... Håper dere vil prøve disse oppskriftene.

Ha en fin kveld! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
-MariaMarisol


Frida Vardehaug Pettersen

27.11.2016 kl.20:01

Så fin adventspynt :) Eksempler på giveaway kan være neglelakk, hårpynt, julekrus og eller mobildeksel? :P
Solveig

01.12.2016 kl.18:20

Jeg syns mat høres flott ut jeg! Kanskje du har noen favoritter du har lyst til å dele med andre? En porsjon julegranola f. eks. :)
Validation content="29ba0158097984d395f87f8fc584eb9d
hits


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum. -
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©
- albiss.blogg.no -