Superenkle kransekakecookies med kun 3 ingredienser! 😀
Oppskriften er lavkarbo, uten gluten, melk, sukker, soya og korn. De tar også kort tid å lage! 😀
Kransekakecookies
3 dl Mandler
1 dl Vann
1 dl Fibersirup – jeg brukte 50/50 med clear og gold
Tilleggs ingredienser
(Eller annen sjokolade/bar)
FREMGANGSMÅTE
1. Kjør mandler i en food prosessor til du nesten får mandelsmør.
2. Tilsett vann og fibersirup og kjør sammen til en jevn konsistens.
3. Legg klatter med røre på et bakepapirkledd stekebrett, jeg fikk ca 8 stk.
4. Del opp atkins fudge caramel og legg på toppen.
5. Stek midt i ovnen på 180 grader i ca 12 min. – De skal fortsatt være myke inni.
6. Avkjøl helt på rist.
-MariaMarisol
4 kommentarer
Ser veldig godt ut ! 🙂
Victoria Larsen: Takk! 😀 Kan anbefales!- så lett å lage!
Skolder du mandlene, eller bruker du de med skall???
Mari: Bruker de med small 😀 DU kan selvfølgelig skolde de også, men syntes ikke at det er nødvendig;)