Rå sjokolade med ingefær og appelsin

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inneholder affiliatelenker

JA til sjokolade hver dag! 😀

– I hvert fall når den er hjemmelaget uten melk og sukker! – Jeg har brukt rå kakao og varmet den opp slik at den bevarer alle de gode næringsstoffene sine. Visste du at kakao har et høyt innhold av magnesium? 

Så litt rå sjokolade hver dag er helt innafor i mitt kosthold 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Rå sjokolade med ingefær og appelsin

ca 12 stk

 50 g Kakaomasse

25 g Kakaosmør

30 g Kokosblomstsukker eller sukrin gold

1 ts Lecithin

2 ts Ingefærpulver

Revet appelsinskall fra 1 appelsin

 

FREMGANGSMÅTE

1. Smelt kakaosmør og kakaomasse over vannbad.

2. Rør inn kokosblomstsukker og lecithin til det har smeltet i sjokoladen.

3. Tilsett ingefærpulver og revet appelsinskall.

4. Hell over i former og sett i kjøleskapet til sjokoladen er stiv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-MariaMarisol

#råsjokolade #sjokolade #oppskrift #konfekt #mat #sukkerfri #melkefri #sunt #ingefær
2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg