Inneholder afiliatelenker
Kakekos på en onsdag!
Vi er allerede godt i gang med desember og julekosen, den er det ingen ting å si på. Haha! -Godt jeg driver en sunn matblogg. 😉
Denne kaken var et lite eksperiment som virkelig ble perfekt! Både konsistensen, høyden og smaken! Nam! Denne kommer til å bli bakt mange ganger!
-Lavkarbokake, fri for gluten, melk, sukker, soya og korn
Blondie med crunchy topping
2 dl Mandelmel
3 ss kokosblomstsukker eller Sukrin gold
1/2 ts Bakepulver
1/2 ts Vaniljepulver
1 klype Himalayasalt
3 Egg
3 ss Flytende søtning – f.eks kokosblomstsirup eller fibersirup gold
2 ss Cashewnøttsmør – eventuelt annet nøttesmør
50 g Smør – jeg brukte melkefri melange
Valgfri ingredienser
Hakkede nøtter
Hakket sukkerfri og melkefri sjokolade -f.eks denne
Økologisk aprikoser i biter
FREMGANGSMÅTE
1. Bland sammen de tørre ingrediensene i en bolle.
2. Tilsett egg, fibersirup og cashewnøttsmør og pisk godt sammen.
3. Smelt smøret og rør inn tilslutt.
4. Tilsett gjerne hakkede nøtter, sjokolade og aprikoser og strø litt ekstra over toppen.
5. Hell røren over i en 18 cm form kledd med bakepapir, – smør gjerne sidene av formen.
6. Sett midt i ovnen og stek i ca 20 min.
-MariaMarisol
mmm deilig<3
Nam! Så godt det så ut! 🙂