Blondie med crunchy topping

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Inneholder afiliatelenker

Kakekos på en onsdag! 

Vi er allerede godt i gang med desember og julekosen, den er det ingen ting å si på. Haha! -Godt jeg driver en sunn matblogg. 😉

Denne kaken var et lite eksperiment som virkelig ble perfekt! Både konsistensen, høyden og smaken! Nam! Denne kommer til å bli bakt mange ganger!

-Lavkarbokake, fri for gluten, melk, sukker, soya og korn

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blondie med crunchy topping

2 dl Mandelmel

3 ss kokosblomstsukker eller Sukrin gold 

1/2 ts Bakepulver

1/2 ts Vaniljepulver

1 klype Himalayasalt

3 Egg

3 ss Flytende søtning – f.eks kokosblomstsirup eller fibersirup gold

2 ss Cashewnøttsmør – eventuelt annet nøttesmør

50 g Smør – jeg brukte melkefri melange

 

Valgfri ingredienser

Hakkede nøtter

Hakket sukkerfri og melkefri sjokolade -f.eks denne

Økologisk aprikoser i biter

 

FREMGANGSMÅTE

1. Bland sammen de tørre ingrediensene i en bolle.

2. Tilsett egg, fibersirup og cashewnøttsmør og pisk godt sammen.

3. Smelt smøret og rør inn tilslutt.

4. Tilsett gjerne hakkede nøtter, sjokolade og aprikoser og strø litt ekstra over toppen.

5. Hell røren over i en 18 cm form kledd med bakepapir, – smør gjerne sidene av formen.

6. Sett midt i ovnen og stek i ca 20 min. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
-MariaMarisol
 

#lavkarbo #kake #sukkerfri #glutenfri #mat #oppskrift #sunt #kosthold
2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg