Inneholder affiliatelenker
Feirer prisen for “årets matblogg” med hjemmelagde kokosmakroner!
– oppskriften er lavkarbo, uten gluten, melk, sukker, soya og korn!
Doble gjerne oppskriften, disse forsvinner alt for fort! 😀
KOKOSMAKRONER
Ca 10 stk.
165 g Kokosmasse
145 g Sukrin
1 ss Fibersirup clear
3 Eggehviter
1 dryss Vaniljepulver
FREMGANGSMÅTE
1. Varm kokosmasse, fibersirup og sukrin i en kasserolle på lav varme til sukrinen har smeltet.
2. Pisk eggehvittene lett for hånd med vaniljepulver, ta kasserollen av platen og rør eggehvitene raskt inn i kokosmassen. Hell blandingen over i en bolle og avkjøl i noen sekunder.
4. Bruk en spiseskje og og form kokostopper og legg på et bakepapirkledd stekebrett.
5. Stek midt i ovnen på 170 grader i ca 10-15 min pluss/minus ettersom hvor store du lager kokosmakronene.
6. Avkjøl på rist.
TIPS !
– Når du skal blande inn eggehvittene i den varme kaserollen må du huske å løfte den av platen og røre fort og godt ellers får du speilegg. 😉
Kokosmakronene smaker vedige godt som de er, men vil du ha det lille ekstra kan du smelte kokosolje og sjokolade og dyppe makronene i tilslutt.
Oppbevar i en lufttett boks. Eller frys de ned.
Håper du blir fristet til å prøve oppskriften! 🙂
-MariaMarisol
ser kjempe gode ut! 😀
Victoria Larsen: Takk for det 🙂 De smaker skikkelig godt!