Inneholder Affiliatelenker
God lørdag! Snakk om å våkne opp til skikkelig snøvær! :S
– Denne dagen skal nytes inne, og hva passer vel ikke bedre enn hjemmelaget sjokoladepudding i soffakroken! Oppskriften er lavkarbo, uten gluten, melk, sukker, soya, korn og nøtter! 😀
Ha en fin dag dere!
Sjokoladepudding
2 porsjoner
2 dl Kokosmelk light – eventuelt lettmelk eller annen melk
2 plater Gelantin
2,5 ss Søtning – jeg brukte 50/50 av sukrin og sukrin gold
2 Eggeplommer
3,5 ss Rå Kakaopulver
1/2 ts Vaniljepulver
2 ss Smeltet kokosolje
5 dråper Stevia
FREMGANGSMÅTE
1. Ta halvparten av melken og hell den i en kjele, legg gelantinplatene oppi og la de ligge 5 min før du fortsetter.
2. Tilsett deretter sukrin og sukrin gold i kjelen og varm opp mens du rører til sukkeret og gelantinen er løst opp. Det skal ikke koke!
3. I en annen bolle blander du sammen resten av melken, smeltet kokosolje, eggeplommer, kakao, vaniljepulver og stevia dråper. Tilsett deretter blandingen fra kjelen og pisk det lett sammen for hånd. – Smak til underveis og tilsett eventuelt mer av noe om du ønsker.
4. Fordel i 2 dessertskåler og sett i kjøleskapet i minst 1 time.
-MariaMarisol
Ser godt ut! 😀
Victoria Larsen: Takk:D