Inneholder affiliatelenker
Eplechips
Epler
Økologisk kanel ( kan sløyfes)
FREMGANGSMÅTE
1. Vask eplene og skjær de i tynne skiver, bruk gjerne en mandolin.
2. Fordel eplene utover et bakepapirkledd stekebrett og dryss over kanel.
3. Sett i ovnen på 90 grader. Lager du flere brett sett ovnen på varmluft.
4. Stek i ca 1 1/2 time til epleskivene har tørket og blitt sprø, eventuelt snu brettet underveis.
5. Skru av ovnen og la gjerne eplechipsen avkjøle i ovnen med døren på gløtt.
Lager du disse i dehydrator stiller du bare gradene på ca 42 og lar de ligger til de har tørket og blitt sprø, ca 8- 10 timer. Her trenger du ikke snu brettene underveis.
TIPS!
– Røde epler gir oftest best smak
– Er eplene litt sure kan du drysse over litt steviosa eller f.eks kokosblomstsukker.
– For å unngå at eplene blir brune kan du legge skivene i vann med sitron før du fordeler de utover på brettet.
-MariaMarisol
De så utroolig gode ut! 😀
så smart! må prøve dette selv 😀
personligtreneroda: Takk! Kan anbefales 🙂
Victoria: Takk! 😀