Mikrokake med karamellpopcorn

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inneholder Affiliatelenker

Hei og god lørdagsmorgen! 

I dag vil jeg dele en enkel og rask oppskrift med dere som virkelig løfter den såkalte mikrokaken til nye høyder! Perfekt å servere gjester og gjør seg virkelig på halloweenbordet!

Oppskriften er laget helt uten gluten, melk, sukker og soya, og mikrokaken er også 100% lavkarbo. 

Håper den faller i smak! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mikrokake

3 porsjoner

2 Egg

2 toppede ss Smør – jeg brukte melkefri melange

1 toppet ss Sukrinmelis – eller annen valgfri strøsøtning

Noen dråper Stevia karamell – kan sløyfes, men gir en god smak

1 klype Vaniljepulver – kan sløyfes eller byttes ut mot stevia vaniljedråper

1,5-2 ss Kakaopulver

1 knivsodd Bakepulver

4 ts Kokosmel

6 ss Fløte – bruk et melkefritt alternativ om du ikke tåler kumelk

 

Karamellpopcorn

Poppet popcorn

Dobbel porsjon med hjemmelaget karamell – oppskrift her

 

FREMGANGSMÅTE

1. Smelt smør, avkjøl og sett til side.

2. Pisk eggene lett sammen i en bolle med sukrinmelis. Tilsett deretter resten av de tørre ingrediensene og rør inn melk og smør tilslutt. – Sørg for at alt er godt blandet sammen.

3. Fordel blandingen i tre små kopper eller bruk creme brule former som jeg brukte.

4. Sett formene i mikroen og kjør på full guffe i ca 1 min og 20 sek.- kan variere noe fra mikro til mikro, men sånn ca.

5. Lag karamellpopcorn ved å ha popcorn og karamell godt blandet sammen i en stekepanne på middelsvarme og stek til popcornene blir gyldne. – Følg med og rør i blandingen underveis.

6. Topp de ferdige mikrokakene med herlig karamellpopcorn og nyt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– MariaMarisol

#mikrokake #sjokoladekake #kake #lavkarbo #sukkerfri #melkefri #glutenfri #oppskrift #mat #sunnmat #sunt
6 kommentarer

Siste innlegg