HAPPY SUNDAY!
I dag er det superenkle lavkarbo kokosboller som står på menyen! Laget med kun få ingredienser! 😀 Helt uten gluten, melk, sukker, soya og korn! Oppskriften ga ganske mange og jeg lagde de i ca vanlig størrelse.
Kokosboller
3 Eggehviter
3-4 ss Sukrin
4 Gelantinplater
2 ss Kokende vann
1 klype Vaniljepulver
TOPPING
Sukkerfri og melkefri sjokolade – oppskrift på hjemmelaget raw sjokolade her
Kokosolje
Kokosstrø
FREMGANGSMÅTE
1. Bløtlegg gelantinplatene i kaldt vann.
2. Stivpisk eggehvitene med sukrin til marengs, tilsett vaniljepulver og smak til underveis.
3. Klem ut vannet av gelantinplatene og rør de ut i det kokende vannet til de er helt oppløst.
4. Hell gelantinen i marengsen i tynn stråle mens du pisker videre til alt er godt blandet i.
5. Ha massen over i en sprøytepose og press ut kokosboller på et fat dekket med bakepapir. Sett kaldt i ca en times tid.
6. Smelt sjokolade med 1 ts kokosolje, avkjøl og hell deretter over kokosbollene og strø over kokos på toppen. Sett i kjøleskapet til sjokoladen er stiv eller frem til servering.
Oppbevares kaldt!
-MariaMarisol
De så utroooolig gode ut
De så veldig gode ut! Det skal prøves ut i løpet av uka<3
Sjekk gjerne ut mitt første inlegg
Ser veldig gode ut! 😀
Victoria Larsen: Takk, de er nydelige! 😀
whosem: Takk, så hyggelig å høre! 😀 Håper de faller like mye i smak! 😀
Danian. Gutteblogger: Takk! De er superdigge! 😀