Disse tynne pannekakene trenger du kun to ingredienser for å lage, og det er verken gluten, melk, sukker, soya, nøtter, korn eller helsekost produkter! 😀
Oppskriften er 100% lavkarbo og paleo, og gir absolutt en god start på dagen og forbrenningen.
Pannekakene metter godt, og du kan fint doble oppskriften om du lager til flere.
Topp med det du ønsker å ha på, jeg har brukt fiken, frosne bringebær, blåbær og litt sukrin.
Pannekaker
3-4 stk
2 Egg
1 toppet ss Kokoskrem – den tykke delen av kokosmelken
FREMGANGSMÅTE
1. Bland eggene lett sammen, tilsett kokoskremen og pisk godt sammen til en jevn røre.
2. Stek en og en pannekake på middelsvarme i litt kokosolje eller melkefritt smør.
TIPS!
– Dette er en basis oppskrift på enkle pannekaker, men du kan selvfølgelig tilsette flere ingredienser for mer smak om du ønsker. F.eks kanel, vaniljepulver eller strø søtning.
-MariaMarisol
Vil du si at basis oppskriften her smaker mye egg, altså litt omelett-aktig? Har du eventuelt noen tips til hva man kan tilsette for at det smaker mer ordentlig pannekake? Håper du skjønte hva jeg mente 🙂
Mia Bakken Olsen: Hei, den smaker ikke som omelett, konsistensen blir ganske lik vanlig pannekake, men de smaker rett og slett ikke så mye. Anbefaler derfor å toppe med noe godt, men du kan også tilsette f.eks kokosstrø eller hakkede nøtter.