Smuldrepai på lavkarbåmåten

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

inneholder affiliatelenker

Smuldrepai på lavkarbomåten!

Denne paien blir så sprø og god, samtidig som den er laget helt uten gluten, melk, sukker, soya og korn! Absolutt en skikkelig lavkarbo oppskrift!

Jeg rakk så vidt å knipse noen få bilder før paien var borte så kan trygt si at den falt i smak hos flere enn meg! 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Smuldrepai

300 g Skogsbær

120 g Mandler

30 g Kokosmel

2 ts Bakepulver

3 ss Kokosstrø

70 g Mykt smør

2 ss Fibersirup gold

4 ss Sukrin gold eller kokossukker

 

FREMGANGSMÅTE

Bruker du frosne bær må du tine de først og helle av vannet som blir liggende under.

1. Grovhakk mandler i en food prosessor, på den måten får du en blanding av hakkede mandler og grovt mel. Tilsett kokosmel og bakepulver og bland sammen. 

2.  Del smøret i terninger, kna inn i blandingen og rør tilslutt inn fibersirup til du får en jevn deig. 

3. Smør en form med smør i bunn og opp langs sidene. Fordel bærene slik at de dekker bunn, strø over kokosstrø og 2 ss sukrin gold.

4. Smuldre opp deigen og ha over og topp tilslutt med 2 spiseskjeer sukrin gold.

5. Sett midt i ovnen på 200 grader og stek i ca 15-20 min til toppen er sprø og gylden.

Nyt som den er, eller f.eks med hjemmelaget iskrem , yoghurt eller krem.

 

TIPS

– Mandler kan byttes ut mot andre nøtter

– Fibersirup gold kan byttes ut med annen flytende søtning, men fibersirup gjør at paien blir mer sprø.

– Jeg brukte melkefri melange som smør.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-MariaMarisol

#smuldrepai #oppskrift #lavkarbo #melkefri #glutenfri #mat #sunt #helse #kosthold
1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg