Raw blondie brownie fudge

SAMSUNG CSC

Inneholder sponsede produkter

Hei og god tirsdag morgen!

Er du en av de som tror at det å spise sunt er kjedelig? Da kan jeg fortelle med en gang at det er det absolutt ikke! Det er heller ikke slik at du ikke kan kose deg, for det kan du, og det med sååå mye forskjellig godt!

Det handler rett og slett om hvordan “kos” du velger, og valgmulighetene er mange på den sunne fronten. I går lagde jeg rå blondie brownies, brownies uten den mørke kakao/sjokoladesmaken. De har en fudge konsistens og smaker helt hærlig! 😀

Perfekt kos i hverdagen som du fint kan ta med i nistepakken.SAMSUNG CSC

Raw blondie brownie fudge

20 g Kakaosmør

15 g Kokosolje

2 dl Dadler

1,5 ss Valnøttsmør – eller annet nøttesmør

1/2 ts Vaniljepulver

1,5 ss Flytende søtning – f.eks honning, yaconsirup eller fibersirup gold

1 klype Himalayasalt

1/2 dl Valnøtter + 1 håndfull grovhakkede valnøtter til fyll

1-2 ss Inkabær

 

FREMGANGSMÅTE

1. Smelt sammen kakaosmør og kokosolje over vannbad.

2. Kjør dadlene i en food prosessor til en jevn masse. Tilsett smeltet kokosolje og kakaosmør og bland godt sammen.

3. Ha i resten av ingrediensene (minus inkabær og en håndfull valnøtter) og bland sammen til en jevn konsistens.

4. Rør inn grovhakkede nøtter og inkabær.

5. Ha blandingen over i en firkantet form og trykk ut til ca 2 cm tykkelse. Sett i kjøleskapet til den har stivnet

6. Rut opp i ønsket størrelse. Jeg fikk 15 biter.

 

Oppbevares kaldt!

SAMSUNG CSC

TIPS!

– Valnøtter og valnøttsmør kan byttes ut mot andre nøtter og nøttesmør. 

– Vaniljepulver kan sløyfes eller byttes ut mot stevia dråper med vaniljesmak eller vaniljeessens.

– Inkabær kan byttes ut mot andre tørkede bær eller frukt, men jeg syntes inkabær passet veldig godt i oppskriften.

– Alle ingrediensene (utenom fibersirup) kan kjøpes på økosjokolade.no eller blant annet helsekost.SAMSUNG CSC

-MariaMarisol

#fudge #brownie #mat #kosthold #sukkerfri #oppskrift #rawfood #raw #blondies
2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg