Marshmallows

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

inneholder affiliatelenker

Mager helgekos

Marshmallowsene  passer de fleste, lavkarbo, allergivennlig, vegansk, og kan gjøres paleo. 

-Uten sukker, melk, gluten, egg, nøtter soya! 

SAMSUNG CSC

MARSHMALLOWS

3 ss Gelantinpulver

2 dl Vann

150 g Fibersirup Clear

1 ss Sukrinmelis + ekstra til strø

1 klype Vaniljepulver

10 dråper Stevia Berry

Kokosstrø

 

FREMGANGSMÅTE
1. Ha gelantinpulveret i en kjøkkenmaskin sammen med halvparten av vannet. Ikke rør, men la det bare svelle sammen.

2. Ha resten av vannet sammen med de andre ingrediensene i en kasserolle og gi det et lite oppkok.

3. Hell den varme blandingen over i kjøkkenmaskinen.

4. Start på lav hastighet, og øk gradvis hastigheten til maks. Pisk til du får en luftig hvit blanding.

5. Kle en form med bakepapir, sikt over et tynt lag med sukrinmelis og hell marshmallowsblandingen over i formen. Sikt gjerne litt sukrinmelis over toppen. 

7. Sett i kjøleskapet til det har stivnet, ca 2 timer, og skjær opp i ønskelig store biter.

 

SAMSUNG CSC

TIPS!

– Fibersirup kan byttes ut mot annen søtning f.eks sukrin,  Kokosblomstsukker eller honning for paleo.

– Tilsett gjerne konditorfarge for spennende farger.

– 3 ss gelantin kan byttes ut mot ca 18 plater gelantin. Jeg bruker biff-gelantinpulver. For å gjøre oppskriften vegansk bytter ut med et vegansk alternativ til biff-gelatin.

SAMSUNG CSC

– MariaMarisol

#marshmallows #sunt #mat #oppskrift #helse #ernæring #oppskrift #sukkerfri #melkefri #glutenfri #lavkarbo #paleo #vegan #vegansk
3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg