Lavkarbo fudgeproteinbar

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Inneholder affiliatelenker  

Hjemmelagde lavkarbo fudgeproteinbarer som også er helt uten sukker, melk, gluten og soya! 😀

Basen i oppskriften er erteprotein og cashewnøttsmør,- og nå ser jeg at begge to er på tilbud ! 😀 Erteprotein fra Supernature kan du få til kun 55,- på Soma og cashewnøttsmør fra Artisana kan du finne på 20 % avslag på økosjokolade

Har du prøvd disse før? Dette er to produkter jeg som regel alltid har tilgjenglig, og de kan anbefales på det sterkeste! 😀

 

SAMSUNG CSC

 

Lavkarbo Fudgeproteinbar

 

5 ss Erteprotein

10 g Steviosa

40 g Sukrinmelis

1 ts Vaniljepulver

20 g Kokosflak

125 g Cashewnøttsmør

100 g Kokosolje

1/2 ts Himalayasalt

70 g Solsikkekjerner

50 g Kakaonibs eller hakket sukkerfri (eventuelt melkefri) sjokolade

 

FREMGANGSMÅTE

1. Ha erteprotein, steviosa, sukrin, kokosflak og cashewnøttsmør i en food prosessor og bland sammen til en kremet konsistens. 

2. Tilsett kokosolje, salt og vaniljepulver og kjør sammen. Smak til underveis om du ønsker mer søtning, vaniljepulver eller noe annet

(Smelt eventuelt kokosoljen på svak varme over vannbad om den er hard.)

3. Rør tilslutt inn solsikkekjerner og kakaonibs med en skje.

4. Hell over i en ønsket form som er dekket med bakepapir.- Jeg brukte en isboks. Sett i kjøleskapet i ca 2 timer. Rut opp i ønsket srørrelse og oppbevar i kjøleskap eller fryser. – Holdbarheten er mye lenger i fryseren.

SAMSUNG CSC

TIPS!

– Erteprotein har en nøytral smak og passer derfor godt sammen med andre ingredienser som smaker mer som kokos og cashewnøttsmør. Har du derimot ikke erteprotein kan du fint bruke f.eks vaniljeprotein eller sjokoladeprotein.

– Cashewnøttsmør kan byttes ut mot annet nøttesmør, smak deg bare frem sammen med de andre ingrediensene underveis.

– Steviosa og sukrin kan byttes ut mot annet søtning f.eks natreen, kokosblomstsukker, sukringold og flytende stevia.

– For crunch og tekstur tilsatte jeg hele solsikkekjerner, kakaonibs og hakket sjokolade, men dette kan sløyfes eller byttes ut mot andre nøtter, kjerner eller f.eks gojibær og tørkede blåbær.

SAMSUNG CSC

– Maria Marisol

 

#proteinbar#lavkarbobar#protein#melkefri#sukkerfri#glutenfri#utensoya#sunt#mat#helse#oppskrift#ernæring#barer#fudge#fudgebar#proteinrik#protein
1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg