Chocolate Caramel Cookie Bites

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
 

Double Trouble sjokolade cookies med fudge caramel! 😀

Cookies og kjeks er noe av det beste jeg vet om som snacks og kos om sommeren. Ta det med på stranda, tur i skogen, hytta på fjellet, picknick i hagen eller nytes ved bålpanna om kvelden. Det er også noe de fleste liker og supert å servere når det er noen som titter innom.

Oppskriften er uten gluten, sukker, soya og i utgangspunktet melk, men obs! det er melk i Atkins-baren jeg har brukt som fyll. Denne kan sløyfes eller byttes ut mot et melkefritt alternativ. Cookiene kan lages med mandelmel eller peanøttmel etter hva du ønsker.

SAMSUNG CSC

Chocolate Caramel Cookie Bites

(ca 10 stk)

100 g Peanøttmel eller mandelmel

25 g Kakaopulver 

1 ts Bakepulver

1 liten ts Vaniljepulver

1  god klype Himalayasalt

1 dl Smør- jeg bruker melkefritt alternativ

4 ss Fibersirup gold

1 ss Sukrin gold

1 stk Atkins Fudge Caramel delt i biter – Eventuelt hakket melkefri og sukkerfri sjokolade.

 

FREMGANGSMÅTE

1. Sett ovnen på 180 grader.

2. Bland sammen de tørre ingrediensene og rør inn litt og litt smeltet smør og fibersirup til du får en fast deig. Sett  gjerne deigen i kjøleskapet i ca 10 min slik at den blir lettere å jobbe med.

3. Trill ca 12 kuler av deigen og legg på et bakepapirkledd stekebrett. Lag en liten grop i hver kule og fyll med bit Atkins Caramel Fudge. Brett deigen over gropen og form kulene. Trykk de litt flate på toppen tilslutt og topp gjerne med litt ekstra hakket sjokolade.

4. Stek midt i ovnen i ca 7 min. – Cookiebitene vil fortsatt være litt myke utenpå når du tar de ut.

5. Avkjøl helt på rist. De blir skikkelig sprø på utsiden og myke inni når de har blitt avkjølt.

SAMSUNG CSC

TIPS!

– Jeg bruker fibersirup som søtning siden den både er blodsukkervenlig, smaker veldig godt og gjør at cookiene blir sprø på utsiden og myke inni. Har du derimot ikke fibersirup kan du bytte den ut mot annen flytende søtning.

– Melkefritt smør kan kjøpes på de fleste daglivarebutikker og den er også uten salt. Tåler du melk kan du bruke meierismør som er tilsatt salt, men da kan du holde igjen på saltet i oppskriften.

– Vaniljepulver kan byttes ut mot Stevia vanilje dråper.

– Sukrin gold kan byttes ut mot kokosblomstsukker.

– Jeg kjøper flere av produktene på iHerb, og her kan du få rabatt ved å bruke denne koden første gang du handler ” SCJ678 “.

– iHerb guide kan du lese her 

SAMSUNG CSC

-Maria Marisol

#cookies#cookie#mat#oppskrift#helse#ernæring#kjeks#lavkarbo#sukkerfri#glutenfri#melkefri#sunt
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg