hits

Publisert den 13.06.2016 - Breakfast

CHIAYOGHURT

SAMSUNG CSC

Et enkelt og godt måltid er det jeg ofte tyr til nå om sommeren, og jeg har fått en liten "hang up" på chiafrø.

Kombinasjonen av chia, yoghurt og crispy topping har vært frokosten min de siste dagene, det smaker rett og slett helt nydelig! :D Du tenger heller ikke la denne stå over natten, den kan spises med en gang :)

Chiafrø er veldig sunt og her får man i seg masse god næring som kroppen blir glad for!

SAMSUNG CSC

CHIAYOGHURT

6 store ss Yoghurt naturell- bruk eventuelt laktosefri eller melkefri alternativ. 

1,5 ss Chiafrø

Sirup - fibersirup, yacon, agave eller ennen sirup

Gojibær

Karamelliserte nøtter og kjerner. (oppskrift lenger ned)

 

FREMGANGSMÅTE

1. Bland sammen yoghurt og chiafrø og la det stå å svelle i 10 minutter.

2. Topp med sirup, gojibær og karamelliserte nøtter og kjerner.

 

SAMSUNG CSC
 

KARAMELISERT TOPPING

150 g Nøtter - jeg brukte en blanding av valnøtter og pecan.

50 g Gresskarkjerner - eventuelt en blanding av gresskarkjerner og solsikkefrø

45 g Fibersirup gold

2 ss Sukrin gold

 

FREMGANGSMÅTE

1. Sett ovnen på 175 grader.

2. Hakk nøtter i ønsket størrekse og legg på et bakepapirkledd stekebrett sammen med gresskarkjernene.

3. Sett midt i ovnen i ca 25 minutter pluss/minus, åpne døren og rører noen ganger i blandingen innimellom.

4. Avkjøl på stekebrettet og del opp i ønsket størrelse.


SAMSUNG CSC

TIPS!

- Tilsett vanilje eller kanel i yoghurten for mer smak-
- Bruk et melkefritt alternativ dersom du ikke tåler vanlig yoghurt, eller lag chiapudding med kokosmelk oppskrift her

SAMSUNG CSC

- Maria Marisol

#chia#chiafrø#mat#helse#kosthold#ernæring#lavkarbo#paleo#sunt#melkefri#sukkerfri#glutenfri#chiayoghurt#chiapudding#sunt

Én kommentar

Henriette Celin

13.06.2016 kl. 11:48
Så godt det så ut! spesielt toppingen ^^

Skriv en ny kommentar