Hei, hopp og god søndag til dere! For en deilig dag! ♥
Til lunsj i dag serverte jeg kokoslapper. Nam! Jeg har delt oppskrift på disse før, men jeg deler den igjen her. Denne gangen doblet jeg også oppskriften.
Kokoslappene er helt fri for gluten/hvete, melk, soya, gjær og raffinert sukker. De er perfekte på et lavkarbo kosthold, eller for deg som rett og slett bare vil spise litt sunnere.
Alle ingrediensene får du tak i på en vanlig dagligvarebutikk.
Kokoslapper
Til ca 8 stk
6 egg
6 ss Kokosmelk
4 toppede ss Kokosmasse
1 1/2 ss Fiberhusk
2 klyper Salt
1 ts Vaniljepulver (kan sløyfes)
Melkefritt smør / cocosa pure til steking
TOPPING
Økologisk Kokosflak/chips
Oppkuttet Mango
Ferske Blåbær
FREMGANGSMÅTE:
1. Pisk eggene lett sammen for hånd, og bland inn kokosmelken.
2. Rør sammen de tørre ingrediensene, tilsett i røren og bland godt sammen.
3. La røren stå å svelle i noen minutter så fiberhusken får gjort jobben sin.
4. Ha smør i en stekepanne på middels varme, og stek lappene til de er gyldne på begge sider.
5. Server gjerne med kokosflak, oppkuttet frukt og bær.
TIPS
– Kokos i seg selv smaker søtt, derfor trenger du ikke søtning i røren. Vil du derimot ha røren enda søtere kan du tilsette f.eks stevia, kokosblomstsukker, sukrin eller lignende.
– Stek gjerne i Cocosa Pure, en optimal stekeolje. Jeg var dessverre tom for denne nå og brukte melkefritt smør i stedet.
– Følg meg gjerne på snap for fremgangsmåte og mer inspirasjon 🙂 Jeg heter ” mariamarisol”.
Nam, det så utrolig godt ut 😀
Becca Alexandra: Helt nydelig 😀
Free Dysfunction Samples cialis 5 mg best price usa Lymph Node Enlargement Canine Cephalexin Viagra Special Offers