Ovnsbakt fisk med paprikasaus

SAMSUNG CSC
 

Det er ikke så ofte jeg kommer med inspirasjon til middag, men nå skal dere få gårdsdagens oppskrift.:)

Jeg laget en veldig enkel fiskerett med masse smak! Jeg brukte filetter av piggvar, men her kan du bruke torsk eller annen fisk du liker. 

Piggvar er en mager fisk med kun 2,4 g fett og hele 15,9 g protein pr 100 g.

 

Ovnsbakt piggvar

1-2 filetter av Piggvar pr person

1 Squash

1 Brokkoli

1 boks Cherrytomater

Himalayasalt

Pepper

Chilikrydder

Olje

frisk Basillikum

 

FREMGANGSMÅTE

1. Kutt opp squash, brokkoli og tomater i litt store biter, og legg i en ildfast form og dryss over krydder.

2. Sett i ovnen på 225 grader i ca 10 min.

3. Når grønnsakene har forhåndsstekt legger du fisken i formen sammen med grønnsakene, og drysser over hakket basillikum og litt mer krydder. Stekes videre i ca 12 minutter til fisken er ferdig.

4. Server med paprikasaus.

 Oppskrift under bildet

 

SAMSUNG CSC

Paprikasaus

3-4 Paprika, rød

1 Løk

2 fedd Hvitløk

Olje

Himalayasalt

Pepper

 

FREMGANGSMÅTE

1. Del opp paprika, løk og hvitløk og surr i en panne med olje til løken har blitt blank.

2. Ha alt sammen i en foodprosessor og kjør sammen til en jevn konsistens.

3. Hell deretter blandingen i en kjele og gi det et oppkok. 

4. Smak til med salt og pepper.

 

 TIPS!

– Sausen kan også haes i formen sammen med fisken i stedet for å koke alene i kjele. 

– Bruk gjerne de grønnsakene du har tilgjengelig.

#piggvar#ovnsbakt#fisk#lavkarbo#paprikasaus
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg