God søndag kjære lesere!♥
For et vær vi har! – Her snør, snør og snør det enda mer… Hjelpes!
I går var jeg barnevakt for lille bebis på 7 uker, og vi dro på middagsbesøk til to av mine gode venninder Mette og Hilde. Takk for en utrolig koselig kveld! ♥ Mette er helt rå på å lage mat! Middagen smakte så godt, og det var utrolig deilig å få servert mat for en gangs skyld, hehehe;)
Jeg hadde med til desserten, og det ble en frisk ” smoothiesorbet “, uten melk og sukker. Veldig morro når sunn og ren mat faller så i smak som denne oppskriften gjorde. Det trenger ikke være så komplisert å spise sunt!
( oppskrift lenger ned )
SmoothieSorbet
5 Porsjoner
800 g Frosne bringebær
100 g Frosne blåbær
1 Sitron
1 boks Kokosmelk light
4 + ts Steviosa
1pk Ferske blåbær
Hakket sukkerfri sjokolade, f.eks Atkins Crispy Milk Chocolate Bar.
Cocoa nibs / eller mørk sjokolade
FREMGANGSMÅTE:
Bland alt sammen i en blender til kremet konsistens, og smak til med steviosa.
Sett evt i fryseren for at den skal stivne helt, men trengs ikke da den kan nytes slik den er med en gang.
Server med ferske blåbær og hakket sjokolade.
Nyt søndagen dere, i morgen er hverdagen tilbake! ♥
Den desserten var rågod! Takk for besøket <3
Nam nam og atter nam! ^^
Rikke95: veldig veldig god;)
Hilde: hyggelig at den falt i smak!:D takk for meg;)