Sjokoladepuffs

SAMSUNG CSC

 

God morgen! ♥

Trenger du litt ny frokost inspirasjon?  Det er tid for Atkins-fredag igjen, og jeg har laget en ny type frokostblanding. Nemlig “sjokoladepuffs” på lavkarbomåten! 😀

Helt fri for sukker, melk og gluten. Disse er sprø på utsiden og myke i midten, og tar max 30 min å lage! 

Hell over en melk du tåler og nyt til frokost 🙂

 

SAMSUNG CSC
 

 

SJOKOLADEPUFFS

125 g Havregryn

30 g Mandelmel

1/2 ts Himalayasalt

30 g Kakao

1 ts Kokosblomstsukker

1 ts Vaniljepulver, eller Stevia vanila crenes

1 stor Eggehvitte, eller 2 små

85 g Yaconsirup

1  god ss Cocosa, smeltet

 

FREMGANGSMÅTE

1. Mal havregryn til mel i en foodprosessor.

2. Ha i resten av de tørre ingrediensene og bland sammen.

3. Miks inn eggehvitte, yaconsirup og smeltet cocosa.

4. Sett deigen i kjøleskapet i 10 min,- det gjør at den blir lettere å jobbe med.

5. Rull små kuler og legg på et bakepapirkledd stekebrett.

6. Stek midt i ovnen på 175 grader i ca 12-15 min. Legg gjerne et bakepapir på toppen, så de ikke blir brent.

7. Avkjøl, og oppbevar i en lufttett boks.

 

SAMSUNG CSC

 

 

TIPS!

– Bytt ut kakaopulver med proteinpulver med sjokoladesmak for en skikkelig proteinbombe!

– Yaconsirup kan byttes ut mot agavesirup, honning eller f.eks fibersirup. ( Obs, fibersirup er ikke spesielt magevennlig)

 

14 kommentarer

Siste innlegg