MARSIPAN

Hei dere!  ♥

I år har jeg laget en ny type marsipan, med en hemmelig ingrediens. 😉 Disse var supergode og supersunne! De inneholder kun ekte ingredienser som kroppen din har godt av, og som smaksløkene dine vil elske!…

 

… Denne gangen har jeg nemlig brukt dadler som søtning! Du smaker ikke dadlene i det hele tatt! De gir kun en fyldig smak og konsistens! 😀

MARSIPAN

200 g Mandler, kvernet

70 g Dadler

15 g Yaconsirup

1 Eggehvitte

1 liten klype Himalayasalt

 

TOPPING

Sjokolade, jeg brukte mørk sjokolade fra merket Sukkerfritt, som både er uten sukker og melk. + sukkerfri sjokolade fra Sjokoladeprinsen.

1 toppet ts Cocosa

 

FREMGANGSMÅTE

1. Mandlene kvernes til mel i mandelkvern.

2. Ha de kvernede mandlene sammen med dadler i en foodprosessor og bland sammen.

3. Tilsett yaconsirup og salt.

4. Miks tilslutt inn eggehvitten

5. Form en avlang pølse av deigen, og skjær i ca 20 biter.

6. Rull kuler og sett i kjøleskapet.

7. Smelt sjokolade med cocosa og avkjøl til romtemperatur.

8. Dypp kulene i sjokolade og pynt gjerne med kokosflak eller nøtter. Sett kaldt til det har stivnet.

 


 

TIPS!

– Yaconsirup kan byttes ut mot annen sirup, eller f.eks sukrinmelis eller kokosblomstsukker.

– Oppbevares i en tett boks i kjøleskapet. 

– Har du lyst på hjemmelaget marispan uten dadler, og sukkerfritt fargetstrøssel, kan du finne oppskrift her 

 

 

 

#marsipan#sjokolade#sukkerfri#dadler#sunt#mat#helse#kosthold#ernæring
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg