OPPSKRIFT: SØTSURSAUS


 

Du trenger:

500-600 g Karbonadedeig

1 rød Paprika

1 grønn Paprika

1 Gul Paprika

2 stk Gulrøtter

1 stor Løk

Olje til steking

Salt og pepper til steking

1 bit revet ingefær

1 Chilli, liten rød, finhakket uten frø

1 Annanas boks, + saften

Saus:
3 ss Kokosblomstsukker ( opprinlig oppskrift er med vanlig sukker )
3 ss Soyasaus
2 ss Eddik, 7 %
1 ss Tomatpuré
1 dl Hønsebuljong (utblandet)
1 ss Johannesbrødkjernemel – JBKM( opprinnelig oppskrift er med Maizena)

Fremgangsmåte:

Hakk og kutt grønnsaker til ønsket størrelse. Stek opp karbonadedeigen med litt salt og pepper. Sett til side. Ha litt olje i en wokpanne, tilsett de oppkutta grønnsakene, ananasbiter( ikke saften!) og raspet ingefær, la det surre noen min til løken er blank. 

Ha så i ingrediensene til sausen utenom JBKM og gi det et raskt oppkok, Jevn sausen med JBKM og smak til med annanassaft Evt mer kokosblomstsukker tilslutt.. La sausen småputre noen få minutter, å bland deretter i karbonadedeig og  varm noen minutter til.

 Server gjerne med hjemmelaget lavkarbobrød og godt smør!:-)

#middag#søtsursaus#lavkarbo#sunt#mat#kosthold#helse#ernæring
2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg