Du trenger:
500-600 g Karbonadedeig
1 rød Paprika
1 grønn Paprika
1 Gul Paprika
2 stk Gulrøtter
1 stor Løk
Olje til steking
Salt og pepper til steking
1 bit revet ingefær
1 Chilli, liten rød, finhakket uten frø
1 Annanas boks, + saften
Saus:
3 ss Kokosblomstsukker ( opprinlig oppskrift er med vanlig sukker )
3 ss Soyasaus
2 ss Eddik, 7 %
1 ss Tomatpuré
1 dl Hønsebuljong (utblandet)
1 ss Johannesbrødkjernemel – JBKM( opprinnelig oppskrift er med Maizena)
Fremgangsmåte:
Hakk og kutt grønnsaker til ønsket størrelse. Stek opp karbonadedeigen med litt salt og pepper. Sett til side. Ha litt olje i en wokpanne, tilsett de oppkutta grønnsakene, ananasbiter( ikke saften!) og raspet ingefær, la det surre noen min til løken er blank.
Ha så i ingrediensene til sausen utenom JBKM og gi det et raskt oppkok, Jevn sausen med JBKM og smak til med annanassaft Evt mer kokosblomstsukker tilslutt.. La sausen småputre noen få minutter, å bland deretter i karbonadedeig og varm noen minutter til.
Server gjerne med hjemmelaget lavkarbobrød og godt smør!:-)
Det så veldig godt ut!
Madde K.K: Takk, var kjempe godt!:D