OPPSKRIFT: SUNN LASAGNE

I anledning bursdagen min som er på tirsdag, hadde jeg noen venniner på middag på torsdag .- Da hele tirsdagen går med til bloggevent og skole. 🙂

 

Jeg laget en sunn lasagne med salat og serverte god gammeldags yoghurtkrem til dessert. ( oppskrift på desserten kommer)…

Du trenger:

 

2 fedd hvitløk

1 stor løk

400 g kjøttdeig/karbonadedeig

2-3 bokser hermetiske tomater

Salt

Pepper

Basilikum

1-2 honning

2,5 dl melk

1aubergine

1 ss honning

Spisskummin

1 squash

Raspet ost

4-5 “pasta” platet ( glutenfri av ris)

 

Fremgangsmåte

Start med å kutte aubergine i små terninger, finhakk løk og hvitløk og surr det sammen med litt olje i en stekepanne til løken er blank, og sett til side. Ha kjøttdeigen i en kaserolle med olje og krydder,og stek til den er godt brunet. Tilsett hermetiske tomater, hakket basilikum, melk, honning og krydre sausen med litt salt pepper og spisskummin og malt koriander (kan sløyfes).

 

Del deretter squash i tynne skiver med en ostehøvell eller mandolin, og rasp ost.

 

Ta frem en ildfast form og begynn med å legge saus, squash og pastaplater lagvis i formen, begynn med saus og avsluttef saus. Topp til slutt med ønsket mengde ost.

 

Stek midt i ovnen på 200 grader i ca 30 minutter til du ser sausen boble godt.

 

Server gjerne med en enkel salat

 

Isbergsalat

Agurk

Cherry tomater

Fetaost

Paprika

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg