OPPSKRIFT: KALD MELONSUPPE

Hei og hopp! God fredag alle sammen!

Det er tid igjen for en ny oppskrift i samarbeid med ATKINS NORGE. Denne gangen har jeg laget en kald sommerdessert, nå som varmen endelig er tilbake 😀

 


 

Oppskriften gir 3 store eller 6 små porsjoner.

Melonsuppe:

1 Cantaloupe Melon

5 ts Steviosa

5-6 dråper flytende stevia ( kan sløyfes i mot mer steviosa )

saften fra 1-2 Lime

1 dl kaldt vann

1 ts JBKM – johannesbrødkjernemel

 

Topping:

1/2 Dragefrukt

2 dl frosne bringebær 

Mynteblad

Is ( sukkerfri og evt melkefri)

 

Fremgangsmåte:

Skrell og rens melonen og del den i store biter. Ha så melon, limesaft og steviosa ( og stevia dråper) i en foodprosessor og kjør på full guffe til en glatt konsistens. 

Hell deretter i vannet og JBKM og kjør videre i maskin til alt er godt blandet sammen.

Sett suppen i kjøleskapet i minst en time før servering.

Når suppen skal serveres helles den i porsjonsskåler, og toppes med frosne bringebær og oppkuttet dragefrukt. Pynt gjerne med et mynteblad.

 

Tips!:

– Smak til underveis med søtning og lime, etter hvor søt eller syrlig du vil ha suppen.

– Suppen kan serveres med det du selv vil av frukt og bær.

– I steden for is kan du bruke kesam eller yoghurt.

– Vil du servere suppen som forett, kan du ha i en klypesalt, og servere med oppkuttet melon, avokado og toppe med seranoskinke.

 

 

#minatkins#lavkarbo#melonsuppe#melon#mat#helse#ernæring#matblogg#oppskrift#sunt#sunnmat#lchf
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg