Rabarbragrøt!
Herlig sommertegn når rabarbren er moden!
Det beste jeg vet er tykk grøt med melk og sukker,(stevia) og i dag ble dette min sene frokost.
Til 2 porsjoner
325 g rabarbra
3 ts stevia
3 dl vann
1 ts johannesbrødkjernemel
(stevia, kanel og melk til topping)
Fremgangsmåte
Kok opp vann og rabarbra, ha i stevia og la det små koke videre noen minutter til rabarbraen er mør.
Mos det deretter sammen med en potethakker til en jevn blanding. Ha så inn johannesbrødkjernemel og bland godt sammen.
Grøten kan spises varm eller avkjøles før servering.
Ha på melk, stevia og kanel og nyt! 🙂
#rabarbra#grøt#rabarbragrøt#rabarbrasuppe#melk#kokosmelk#mandelmelk#sunt#helse#mat#ernæring#sommer#sommermat#sukkerfri#utenmelk#melkefri#sukkerfri#lavkarbo#lchf#frokost#lunsj#dessert
0 kommentarer