OPPSKRIFT: RABARBRAGRØT

Rabarbragrøt!

Herlig sommertegn når rabarbren er moden!

Det beste jeg vet er tykk grøt med melk og sukker,(stevia) og i dag ble dette min sene frokost.

Til 2 porsjoner

325 g rabarbra

3 ts stevia

3 dl vann

1 ts johannesbrødkjernemel

(stevia, kanel og melk til topping)

Fremgangsmåte

Kok opp vann og rabarbra, ha i stevia og la det små koke videre noen minutter til rabarbraen er mør.

Mos det deretter sammen med en potethakker til en jevn blanding. Ha så inn johannesbrødkjernemel og bland godt sammen.

Grøten kan spises varm eller avkjøles før servering.

Ha på melk, stevia og kanel og nyt! 🙂

#rabarbra#grøt#rabarbragrøt#rabarbrasuppe#melk#kokosmelk#mandelmelk#sunt#helse#mat#ernæring#sommer#sommermat#sukkerfri#utenmelk#melkefri#sukkerfri#lavkarbo#lchf#frokost#lunsj#dessert
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg