OPPSKRIFT: LEVERPOSTEI

God morgen kjære lesere!

Jeg har sammen med Atkins norge laget en ny lavkarbo oppskrift, og denne gangen har jeg laget mager kyllingleverpostei.

 

 

Det høres kanskje vanskelig ut å lage hjemmelaget leverpostei, men det er det ikke, og det tar heller ikke lang tid!

Oppskriften er både glutenfri, melkefri, lavkrbo og IBS vennlig. 😀

Leverpostei av kyllinglever

500 g kyllinglever ( prior,kjøpt på meny)

1 ts himalyasalt

1 ts johannesbrødkjernemel

1 ts sort pepper

1 dl vann

1 ts frisk rosmarin

2 kvister frisk basilikum

Bruk evt andre krydder,  eller hakk løk for mer/annen smak på posteien, De krydderne jeg har brukt er IBS vennlige.

 

Fremgangsmåte

Start med å skylle av overflødig blodvann av leveren. Ha den deretter i en blender og kjør på full guffe i 30 sek. Ha så i resten av ingrediensene. og bland godt sammen i blenderen i nye 30 sek.

Smør en brødform som rommer 11/2 l med olivenolje eller Pam-spray, og hell i røren . Vil du ha en høyere postei så bruk en mindre form.

Sett ovnen på 160 grader.

Fyll en dyp langpanne med varmt vann og sett formen oppi,og sett den midt i ovnen i ca 45 minutter.

Avkjøl posteien i formen, og bruk en kniv og vend ut posteien.

Jeg delte den i to, og fryste halvparten, og la resten i kjøleskapet.

 

Kyllinglever er kjempe sunt, og det har et lavtkalori innhold, lavt innhold av fett,null karbohydrater og masse protein.  

#oppskrift#leverpostei#kyllingleverpostei#atkins#atkinsnorge#lavkarbo#lchf#mat#helse#ernæring#kosthold#sunt#pålegg#hjemmelaget#lever
2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg