Hva passer vel ikke bedre på en regnværsdag enn denne gode lapskausen 🙂
Du trenger
1 purre, hakket
1 gul løk, hakket
3-4 Gulerøtter , skrelt og i terninger
1 søtpotet, skrellet og i terninger
1 Pastinakk, skrellet og i terninger
1 Kålrot , skrelt og i terninger
1 kylling buljong
1 liter vann
400 g kyllingkjøttdeig
Salt
Grovt pepper
Fremgangsmåte
Kok opp vann og ha i buljong.brun kjøttdeig og løk i en panne, og sett til side.
Ha resten av grønnsakene i kjelen med det kokte vannet, og kok videre til de er fine og møre. Ha så i den stekte kjøttdeigen og løken og smak til med salt og pepper.
Server med litt kruspersille.
Til tilbehør smaker det veldig godt med hjemmelaget tyttebærsyltetøy:)
6 kommentarer
Lapskaus er lenge siden jeg har laget, det er så godt! Dette ser kjempegodt ut:)
spisogspar: Takk! Helt enig. Det er kjempe godt og undervurdert;)
Lapskaus er veldig godt 🙂
Anbefaler deg å lage hjemmelaget kraft, det er supermat og man vil aldri gå tilbake til buljong 😀
så godt ut 🙂
Nina Bakke: Det gjorde jeg mye en periode før, men gått litt i glemmeboka, takk før på minnelse:-)
Kamilla Haaland: takk! Er nydelig!