CHOCOLATE HEAVEN

innlegget innholder sponsede produkter

 

God påske alle sammen! Håper den blir fantastisk! 🙂

 

Rett før ferien var jeg så heldig å bli spurt om jeg vil teste noen av Supernatures kakaoprodukter og da måtte jeg jo si ja 🙂

Jeg har brukt forskjellig fra supermat i mange år nå, så dette passet meg perfekt. Bra start på påskeferien!

Når jeg lager sjokolade liker jeg å lage en stor porsjon, og den kan fint fryses ned.


 

Dette er en fin base oppskrift på sjokolade, også kan du ha i det du vil i tilegg, for eksempel nøtter og tørket bær.

 

Raw sjokolade

50g kakaosmør

100 g kakaomasse

4 ss kokosolje

4 små klyper himalayasalt

90 g sukrinmelis 

1 s supernature rice bran (valgfritt)

2 ss supernature pure lecithin (valgfritt)

12 dråper stevia vanilje

Fremgangsmåte

Ha alt sammen i en kjele og smelt på lav varme til alt er smeltet og bandet godt sammen. Smak til om du ønsker mer søtning, men jeg syntes den ble perfekt sånn.

Hell over i små former og sett i kjøleskap eller fryser til det har stivnet.

 

Den smakte virkelig nydelig!  

Man må ikke ha rice bran og lecithin i, men jeg syntes det gir en mykere og deiligere konsistens og sma 

 

 

 

#raw#rawfood#sjokolade#hjemmelaget#sunt#utenmelk#utensukker#melkefri#sukkerfri#suntoggodt#rawsjokolade#kakaosmør#kakaopulver
2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg