Litt sen onsdags oppskrift. Men bedre sent enn aldri:)
Ops ops! Denne er IKKE melkefri! Men den kan lett gjøres melkefri. Men den er glutenfri, soyafri og sukkerfri++
Ny måte å spise den standar skyr med banan og nøtter. Nemmelig yoghurtis i terteskjell:)Nam nam:)
OPPSKRIFT
Bunn
1 dl kokosmel
1 dl sesammel
1 dl finmalte macademia nøtter (eller andre nøtter)
2 -3ss kokos olje
1 dl sukrin
FREMGANGSMÅTE
Bland de tørre ingrediensene sammen og rør inn kokos oljen. Det blir en ganske klissette deig
Spray former med 1kalori spray, og trykk ut deigen, jeg tok litt vann på fingrene da ble det lettere.
Stek på 175 grader i ca 5 min, følg med de blir fort brent!
Avkjøl!
Fyll
1 mellom stor banan
160 g skyr med blåbær smak
(En boks)
1 ss sukrin melis
Bland sammen og sett i fryseren.
MONTERING
Fyll de avkjølte terte skjellene med yoghurt blandingen og pynt med friske bær. Server med en gang.
så utrolig herlige ut!
Cialis Sin Receta Madrid Achat De Cialis Online Doxycycline Online Cheap levitra Amoxicillin Low Cost Propecia How To Take