hits

Publisert den 09.01.2015 - OM MEG

OM MEG


 

Velkommen til min blogg :)

Litt kort om meg: Jeg heter Maria Marisol Aamodt, er 25 år og kommer fra Drammen.  

 

Jeg brenner for en sunn livsstil med god helse og næringsrik mat. Mitt ønske er å kunne inspirere akkurat DEG til å bli den beste versjonen av deg selv! Jeg tror at psykisk og fysisk helse henger nøye sammen, og at maten og miljøet rundt oss påvirker helsen vår i stor grad på forskjellige måter.

Min personlige historie kan du lese her.


På bloggen vil jeg dele :

- Oppskrifter på god og næringsrik mat. - Uten gluten, sukker, og det meste melk,soya og gjær. Oppskriftene går i tillegg under kategorien lavkarbo, og de fleste er også Paleo.

- Inspirasjon til en sunnere hverdag.

- Kunnskap til hvordan du kan få en optimal helse, - både for kropp, hud, hode og sinn.

 

Jeg kan kontaktes på bymariamarisol@gmail.com

♥Maria Marisol

6 kommentarer

lovelyliller.com - sunne oppskrifter

09.01.2015 kl. 22:57
Så godt ut! Jeg har ikke fast, men det går mye i havregrøt med mye nice topping som nøttesmør, bær og nøtter, eller bare yoghurt med noe oppi om jeg har det travelt. Har jeg god tid er det som oftest pannekaker. God helg :)

bymariamarisol

13.01.2015 kl. 18:50
lovelyliller.com - sunne oppskrifter: takk:)
Det har jeg ikke tenkt på å ha nøttesmør på, må jeg prøve.. Er havregrøten varm eller kald da?

Ida

03.04.2016 kl. 21:08
Så spennende blogg du har, gleder meg til å gå mer i dybden på oppskriftene dine! Er veldig på søker'n etter inspirasjon til å spise enda mer næringsrikt, på en måte som er god for meg<3 Jeg har nylig startet blogg selv, også innenfor livsstil. Mitt fokus er blant annet på meditasjon, og kjærlighet (som i ALT som er kjærlighet, ikke bare den romantiske typen;). Blir glad om du vil besøke meg der!

- Ida

bymariamarisol

09.04.2016 kl. 00:03
Ida: Takk så hyggelig å høre :D
Så gøy med enda flere blogger, lykke til :D

Amalie

08.10.2017 kl. 17:42
Hei:) lurer på om åss som går på fodmap, kan bruke disse oppskriftene? Om alle oppskrifter som du legger ut, er for folk med IBS, så må spise lavfodmap^^,?

Tusn takk for svar på forhånd:)

Mvh

Amalie

bymariamarisol

09.10.2017 kl. 14:23
Amalie: Hei hei!
Nei ikke alle oppskriftene er Low Foodmap . Veldig mange av oppskriftene er derimot bra for å bygge opp mage/tarm igjen etter IBS. Har selv diagnosen IBS og når jeg selv fulgte en streng foodmap diett ble magen bare mye verre etterpå, derfor jobber jeg i stedet med å bygge opp mage/tarm med riktig næring...

Skriv en ny kommentar