Dagens middag ble denne proteinrike pizzan. Flere enn meg som er lei julemat?
Du trenger
2 egg
3 eggehviter
15 gram Fiberhusk
50 gram Havremel (jeg bruker glutenfritt)
Vann
1/2 ts salt
Fremgangsmåte:
Bland de tørre ingrediensene i en bolle og pisk inn de hele eggene og litt vann til passe konsistens.
Stivpisk de andre eggehvittene og vend forsiktig inn i røren.
Ha over på et bakepapirkledd plate og stek i ca 12 min på 200 grader.
Topping:
Tomatpure
2 tomater
1løk
1 boks sjampingjong
Sorte oliven
Skinke
Pølsebiter
Ost
Organo
Ha på det du ønsker av fyll og stek pizzan til osten har smeltet:)
Topp med masse oregano:):)
2 kommentarer
Denne må jeg prøve meg på 🙂 ser veldig godt ut! Hvor mye vann bruker du sånn ca? 🙂
Maylen: takk, ja så gøy at vil prøve, bruker ca 0,5 dl:)