SARA BERNARD

Ny uke, nye muligheter!

I går lagde jeg sara Barnard cookies! Nam! Det er farlig godt!  Tenkte hvorfor ikke starte uken med en sunn bake oppskrift, Så kan dere ha denne i bakhode til ukas stor handling. Jeg er vel ikke den eneste som hamstrer og fyller kjøleskapet på mandager(?) – Da vil jeg tipse dere om “mattilbud” appen som har oversikt over alle matforetningers ukestilbud, syntes det er ganske så genielt , så får man med seg de forskjellige tilbudene der ute:)

Denne oppskriften er melkefri,sukkerfri,soyafri,havrefri,gjærfri,bakepulverfri og glutenfri : FARLIG GODE Sara Bernard!;)

Nydelig enkel oppskrift!

Du trenger til kakebunnen:

400 gFin hakkede mandler

6 Eggehvitter

6ss Sukrinmelis

Fremgangsmåte:

Pisk lett sammen eggehvitter og sukrinmelis, bland deretter inn de maltemandlene og kna til en deig. Sett kaldt i noen minutter før du ruller til en pølse og skjerer av biter. Bruk en pepperkake utsikker i stjerne og stikk ut stjerner og legg på bakepapir.Stek på 190 grader i 5-7 minutter, følg med, de blir fort brente hvis de står for lenge. Avkjøl på rist.

Fyllet:

6 Eggeplommer

6ss sukrinmelis

1 ts vanilepulver

3ss usøtet kakao

200-250g kokosolje

Fremgangsmåte:

Pisk  sammen kokosolje og sukrin, ha deretter i en og en eggeplomme til alle er pisket godt inn. Bland deretter inn kakao og vanilje. Sett i kjøleskapet til bunnene er avkjølt.

Sjokoladeglasur:

200g mørk sukkerfri og melkefri sjokolade (jeg brukte mørk sjokolade fra merket sukkerfritt)

2 ss kokosolje

Fremgangsmåte:

Ha 2/3 av sjokoladen sammen med kokosoljen og smelt over vannbad til alt er godt smeltet ta av vannbadet og rør inn resten av sjokoladen til den er smeltet i blandingen.

Montering:

Ta frem fyllet av kjøleskapet, og ha i sprøytepose. Sprøyt deretter ut masse på hver stjerne og dypp deretter i glasuren. Sett kjølig til glasuren stivner.Server! 🙂

Kakene er perfekt til frysing! Så lag opp masse på en gang! Smaker veldig godt kalde rett fra fryseren til servering! 

Jeg pleier å lage denne i langpanne også hvert år til jul. Da bruker jeg helt samme oppskrift som passer til en vanlig langpanne:) Så du får mange stjerne kaker ut av denne. 🙂

 Nå er jeg i gang med dagens kjøttfrie middag, så kom innom litt senere for oppskrift 😉

#sunnbakst#sunnoggodt#Bakst#sarabernard#kake#Julekake#sukkerfri#melkefri#glutenfri#Soyafri#gjærfri#matprat#godtnoe#bakemag#bakeglede#mattips#lowcarb#highprotein#fettredusert#lowfat#healthyfood#healthy#fitness#fitnessfood#sarabernhard#sugarfree#dairyfree#glutenfree#suntsøtt#

#bildeshoutnovember
1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg